Изглежда Уитни Хюстън отново се е плъзнала по наклонената плоскост на саморазрушението, пише tialoto.bg.

Не един, а цели два концерта на певицава в Бризбейн и в Сидни, Австралия, състояли се на 22 и на 24 февруари, предизвикаха остри критики в местните вестници. На концерта в Бризбейн Уитни излязла и изпяла няколко песни умопомрачително зле.

Много от феновете на изпълнителката са я освиркали, след което са напуснали залата, без да дочакат края. На излизане те са заявили, че Хюстън не е успяла да изкара както трябва нито една от песните си и са настоявали да им бъдат върнати парите за билетите. Някои са изказали предположението, че тя отново има проблеми с наркотиците.

Организаторите на турнето на американската изпълнителка в Австралия са отказали да изплащат компенсации, заявявайки, че Хюстън няма здравословни проблеми.

Концертите на Уитни Хюстън в Австралия са част от световното й турне "Nothing But Love Tour". На него тя представя първия си албум от 7 години "I Look To You". В Австралия изпълнителката трябва да изнесе още 4 концерта, след което ще се отправи към Европа.

Припомняме, че през декември миналата година Хюстън изнесе два концерта в Москва и Санкт Петербург, които също предизвикаха неласкави отзиви в печата.