Любимата певица на Бойко Борисов - Ивана, разкри в „Шоуто на Иван и Андрей", че е видяла разплакани и тъжни колежки в кулоарите на зала 1 на НДК във вторник. Тогава се връчиха наградите на Планета тв и „Пайнер". Изпълнителката обаче отказа да разкрие кого е визирала. Самата тя бе удостоена с приза „Певица на десетилетието".

Всички зрители очакваха Ивана да разкрие интересни неща за отношенията си с министър-председателя Бойко Борисов. „За Бойко никаква лоша дума не мога да кажа. Само приятелски отношения има между нас. Вярно, на много събития и мероприятия сме били заедно, но сме само приятели. Иначе, кой каквото иска да говори...", коментира айтозлийката.

Хубаво е да припомним, че по време на изборите през 2009-а Ивана пееше за ГЕРБ, при това на доста нисък хонорар. Тогава се появиха много информации, които уличиха певицата и тогавашния кмет на София в интимна връзка. Бойко отдавна показва симпатии към изпълнителката на „Шампанско и сълзи". На няколко пъти той й връчваше лично награди по време на концертите на „Пайнер". Последните информации донасят, че Бойко е разделен с Цветелина Бориславова. Самата Венета Райкова съобщи на личната си страница във „Фейсбук", че е засякла експоловинката на министър-председателя в компанията на друг мъж навръх празника на влюбените - 14 февруари.

Пред Иван и Андрей Ивана опроверга и слуха, който я свързваше с пловдивския олигарх Георги Гергов. „Пяла съм на партитата на г-н Гергов 3 или 4 пъти. Истината е, че с жена му сме много добри приятелки. Много ги уважавам тези хора. Това беше семейството, което много ми помогна за фотосесии и клипове. Заклевам се, че не е имало интимна връзка между мен и Георги Гергов!".