Попфолк певицата Емилия заяви в "Шоуто на Иван и Андрей", че много истини и лъжи са се изписали и изказали относно връзката между половинката й Коко Динев и колежката й Преслава.  

"Много се спекулираше по тази тема - за връзки и развръзки", каза изпълнителката на "Пайнер". "Ако се бях скарала с Преслава, нямаше да се снимам с нея за корицата на едно списание. Не съм си развалила отношенията нито с Коко, нито с Преслава." 

Емилия заяви още, че едва ли някой ще й повярва, ако каже, че колежката й няма нищо общо с мъжа й. Попфолк дивата призна, че знае каква е истината за отношенията на Коко и Преслава, но не пожела да я разкрие. "Покрай нас има много мъже, а покрай нашите мъже има много жени. Затова е нормално да се пишат такива неща", продължи Емилия.

"Ако усетя, че Коко не се грижи за мен, аз ще се оттегля. Засега обаче съм много щастлива, защото ми се е сбъднала мечтата. "Звездата на "Пайнер" сподели и че желае да има още едно дете, но не на този етап. А дали таткото отново ще е Коко, бъдещето ще покаже.  

Емилия разкри и намеренията си да направи промоция на новия си албум навръх рождения си ден, пише .

Това щяло да бъде и нейният подарък за празника. А относно номинирането й за певица на десетилетито, тя заяви: "Смятам, че тази награда трябва да спечели или Глория, или Ивана."