Галена и Преслава вече не са така близки приятелки, това стана съвсем ясно за зрителите на "Отчаяните съпруги" днес. Водещите Даниела и Вихра, на които Галена гостува, поведоха разговора в тази посока:

"Твоя колежка отскоро не ти говори, а вие сте били добри приятелки. Става въпрос за изпълнителката на "Пази се от приятелки". Защо се скарахте?"

За никого не е тайна, че двете култови певици бяха първи приятелки и дори са споделяли общо жилище преди години. Една на друга са се доверявали и за лични неща и в професионален план. Какво става?

"Ами пазя се от приятелки. Преслава ли? Не ми говори ли?" - така през смях Галена се опита да отклони въпроса. Но си пролича, че не й се говори по тази тема. 

"Не мога да кажа, че има напрежение, но може би всеки... Аз си имам дете и семейство, тя кариера. И времето, в което приятелки не се срещат... Не знам." - не намери думи да опише взаимоотношенията си с Преслава, изпълнителката на "Лоша ли съм".

Вихра припомни случилото се на миналогодишните награди на телевизия "Планета", когато Преслава сподели наградата си "Певица на годината" с Галена.

"Никога няма да забравя нейния жест. От моя страна не беше режисирано и не знаех за какво става въпрос. Обичам Преслава, от много време се познаваме, били сме заедно и в тъжни, и във весели моменти ... На моменти ми липсват миговете с нея, купоните." - сподели Галена.

Ето и откровението, което недвусмислено показва какви са чувствата на Галена към Преслава:

"Може би аз съм сбъркала някъде. Но ако ме е чувствала като приятелка, можеше да каже къде съм сгрешила. Аз бих й се извинила, ако аз съм сбъркала. Това не е нещо, което трябва да разказвам. Моите чувства към Преслава няма да се променят. Аз я харесвам като човек и изпълнител. Пожелавам й да е много влюбена, защото любовта променя хората. Пожелавам й го от сърце." - искрено каза певицата.

"Ние си говорим, но не е както преди.." - заяви Галена с видима тъга в очите.

източник: