Попфолк певицата Мария заяви снощи в „Шоуто на Иван и Андрей", че е сигурна, че досега съпругът й Митко не й е изневерявал и едва ли ще го направи в бъдеще. Тя сподели, че във взаимоотношенията им няма криза, тъй като проблемите идват, когато между двама души няма редовен полов живот. „Ние имаме много редовен секс", похвали се попфолк певицата.

Мария сподели, че е признателна на моделката Виктория Джумпарова за това, че е потвърдила, че не познава нито нея, нито Митко. „Това е едно момиче, което в днешно време е достойно за уважение, тъй като не си направи PR с тази история", заяви попфолк певицата. Bliasak.bg беше една от медиите, които потърси за коментар манекенката и тя отрече слуховете, че има връзка с мъжа на звездата на „Пайнер".

Мария заяви, че знае коя е авторката, пуснала клюката по адрес на съпруга й. Певицата обаче все още не е решила дали ще я съди. Изпълнителката отсече, че макар Митко да е известен със спокойния си характер, ако срещне авторката на клюката по негов адрес, може би хората ще видят и друга черта от характера му.

Попфолк звездата отрече слухът да е повлиял на семейните им взаимоотношения. „Сега дори по-апетитно го гледам, защото имам някаква конкуренция", пошегува се Мария и добави с лукава усмивка, че е решила буквално да отреже атрибутите на Митко, ако го хване на калъп с чужда жена.