Пребитата манекенка всеки ден се дегизира с различна перука, за да не я разпознават. Потрошената от бой в края на ноември миналата година Деси Зидарова вече куцука с патериците във фризьорския си салон, по нощните клубове и на детски партита. За да е по-неразпознаваема за любопитните погледи, тя напоследък често се „маскира" с перуки, доверяват нейни близки. 

Както "ШОУ" пръв разкри миналата седмица, дегизираната като брюнетка Деси събра очите на купонджии в столичен нощен фолк клуб. По-миналия петък вечер моделката със счупени крака и двама мъже слезли от лъскаво возило, което паркирали пред самото заведение. Компанията тутакси била настанена във ВИП-зоната - далеч от хорските очи и зорките фотоапарати.

Седмица по-късно Зидарова, нахлупила вече червена перука, бе забелязана да влиза с наследниците си Виктор и Ванеса в лъскав детски парти клуб, намиращ се на входа на Южния парк. И въпреки че пребитата красавица твърди, че не ходи с охрана, зад нея вървял млад мъж, който се грижел за сигурността и превоза на семейството. Очевидци разкриват, че стандартът на красавицата рязко е спаднал след раздялата с милионерския наследник Стайко Стайков и докато преди седмици тя караше суперлуксозно "Ауди А-6", днес се вози в сив фолксваген голф петица с ударен десен фар и калник.

Преди скандалната връзка с 10 години по-младия от нея богаташ Деси живееше с прочутия столичен ъндърграунд герой Весо Парцала, от когото са децата й. И въпреки че версиите на МВР за зверския й побой са фиксирани най-вече около двете "лоши момчета", Зидарова твърди, че недоумява кой й е причинил това и брани любимите си мъже.
"Аз наистина нямам представа откъде дойде тази агресия. Не знам какво трябва да ми говори побоят. Това е объркващото. Знам, че всяка случка е някакъв урок, но аз не го разбирам...

Но като чета коментарите в интернет, си мисля, ето - хора, които не ме познават, изпитват такава злоба към мен. Защо тогава някой, който също не ме познава, но по някакъв начин съм го издразнила, да не отиде и по-далеч - просто да хване бухалката?", споделя тя пред Милена Попова. От тези думи на пребитата моделка и актриса излиза, че тя няма ни най-малка представа за поръчителя. Идеята, че е издразнила някой непознат, е толкова приказно адбсурна, че събужда подозрения, коментират обаче журналисти. Още повече че тя самата обяви, докато беше в болницата, че се досеща за имената на поръчителите, но би ги казала само на Бойко Борисов или Цветан Цветанов, защото другите могат да ги купят.

Много пари имали. Сега обаче запя нова песен и дори твърди: "На първо четене" следователите визираха Весо и Стайко - или от единия, или от другия е дошло. Това беше версията - не е грабеж, а е на личностна основа. Но аз на никого не се бъркам в живота, няма конфликти с никого, няма причина да бъде пребивана жестоко. Имам усещането, че тази версия ще остане до края, без реално да се търси виновникът. Започнах да губя надеждата, която имах по отношение на полицията. Вече минаха два месеца, а нещата взеха да се потулват".

Зидарова за пръв път разкри и цялата истина за състоянието, в което я бяха докарали мъжете с бухалките: "Левият ми крак е счупен на две места под капачката, има и пукната кост на бедрото. Другият ми е буквално раздробен под коляното. В "Пирогов" веднага ме подготвиха за спешна операция.

Не знаех жива ли съм, умирам ли, едно такова странно състояние, предизвикано от шока. После изпаднах във вцепенение - ами това е, каквото ми е писано... спешната операция се прави с местна упойка. Молех се да ми сложат пълна упойка или поне тапи в ушите, за да не чувам хирурзите, като си говорят. Все едно сънувах кошмар. На сутринта се събудих след упойките, болкоуспокояващите и приспивателните и кошмарът започна наново". Деси разкрива, че се оказало се, че спешната операция не е направена както трябва и веднага трябва да легне под ножа отново. И пак болки, упойки, рязане, шиене...

Някой обаче сякаш е проклел звездата от "Хотел България". Месец по-късно, повъзстановена, тя решава, че е крайно време да тръгне сама с патериците извън "затвора" на апартамента. И... пада.

"Отново се оказах в "Пирогов". Направиха снимка. И като я видях, се ужасих - пирони, пластини, кошмар някакъв - приличам на Робокоп. За пръв път разбрах колко е безпомощен човек, който дори един здрав крак няма. Дори до тоалетната не можеш да идеш сам, все някой с теб", споделя Деси. Моделката, която доскоро караше "Ауди А-6" и стопанисва салон на стойност над милион, се ожали, че в "Пирогов" й взели цели 3 бона за пластините, които сложили в крака й и дори не я питали съгласна ли е или не.

Зидарова твърди, че с днешна дата единственият мъж до нея е брат й, който още е ученик. Именно той се грижел за нея и й помагал за всичко. Както разкри в първото си интервю след побоя, дадено пред репортер на "ШОУ", със Стайко са се разделили няколко дни преди побоя, но си оставали приятели. Деси споделя, че с Парцала също са в отлични отношение и гледат Виктор и Ванеса на "разменно гостуване", като прави и едно трудно и страшно признание: "Децата, между другото, са много по-добре гледани сега, когато живеем отделно, отколкото преди, защото ние го бяхме ударили на живот.

Бизнесът на Веско са заведения, а ние бяхме по-млади и по-безгрижни. А и аз гледах да съм по-близо до него, да сме заедно. Сега всеки като че ли иска да вземе повече за себе си от тази радост, която децата дават. Смятам, че те се чувстват по-добре и са щастливи. А и е по-разумно да растат в спокойна обстановка, не в напрежение, създадено от неразбирателство между двамата родители".
Потрошената моделка твърди, че решила да зареже милионера Стайко именно заради децата си, тъй като те не се чувствали комфортно с него.

А кой е мъжът, който охранява и вози днес Деси Зидарова и децата й, остава загадка...

източник: БЛИЦ