Не за първи път Милен е набеждаван в ляв уклон, а за Камен Во е ясно. Оказва се, че две от най-популярните в родината ни лица от малки са приятели и не само това, съобщава kliuki.bg.

Двамата стават така близки още от детските си години. Учат в елитно столично училище, като до 7-и клас дори споделят един чин.

Въпреки многото детски караници Камен Воденичаров и ексводещият на "Здравей, България" си остават авери през всичките си тийнейджърски години. И ето къде намира място пикантната клюка, че за първи път в живота си те са изпитали мъжки ласки именно един от друг.

Момчетата били неразделни по купони и класни сбирки, често нощували заедно в домовете си, а околните ги възприемали като наистина добри приятели. Зад паравана "приятелството" обаче се криела тайната им любов, доверяват запознати. Пубертетите опознавали телата си и експериментирали в секса почти ежедневно.

Отношенията им прекъсват, когато пътищата им се разделят. Камен записва куклено актьорско майсторство в НАТФИЗ, а Милен Цветков се отдава на страстта си от журналистиката в Софийския университет, гласи сочната клюка.

Милен упорито се опитва да опровергае всякакви клюки относно ориентацията си (според мен на бисексуален) и неведнъж е споделял, че ненавижда гейовете и дори самата миризма на мъж го отвращавала.