Попфолк певицата Лияна не само че не живее при новия си любим Благой Георгиев, но тя изобщо не е в България. В момента звездата на "Съни мюзик" е в САЩ, където изнася концерти пред българската общност.

"Лияна не се е преместила в дома на Благой, тъй като двамата са още в началото на връзката си", заяви пред bliasak.bg PR-ката на певицата. "Освен това Лияна няма нито телефон за 17 000 лева, подарен й от футболиста, нито е получила годежен пръстен от него."

Напоследък всички слухове около фолк певицата изглеждат повече като пиар кампания, от колкото като обикновени клюки. Позабравената звезда сега е в топ имената на всички търсачки из интернет пространството, а телефонният й номер се сменя през два дни, за да не могат медиите да я открият.

Един от начините да се върнеш на звездния небосклон, е да създадеш именно такъв скандал. Лияна последва примера на много световни личности, които забъркаха какви ли не сексинтриги, за да се заприказва из жълтата преса отново за тях. В нашата забавна държавица, винаги се е обръщало изключително внимание на връзките на футболистите, а сега в "голяма устата" попадна и затихналата Лияна, благодарение на Благо Георгиев. Който между другото, също тъне в глухота и не си вдига телефона, защото е обиден на журналистите, които "искали да съсипят и тази негова връзка", както самият той сподели.