Плейбой №1 на родния футбол Благой Георгиев вече има нова стопанка на къщата си в столичния квартал Горна Баня. В жилището на национала от няколко дни се е нанесла новата му изгора - фолкпевицата Лияна, разбра Cup.bg.

В края на януари се чу, че бившата лекоатлетка е отпрашила за Америка. Продуцентите й от "Съни Мюзик" обявиха, че причина за визитата зад Океана са няколко концерта пред българската общноста. Всичко това обаче било продуцентски трик, за да може Лияна, обявена за разрушителка на семейства, да си поеме глътка въздух от медийния интерес към нея и футболния национал. Фолкдивата въобще не била напускала страната, ами се е пренесла в къщата на Георгиев.

До преди два месеца нейна стопанка бе бившата националка по художествена гимнастика Христина Витанова, която през март ще роди първото дете на национала. Все повече се засилват слуховете, че Благо и Лияна планират сватба. Приятел на полузащитника на Терек показа пред наш репортер sms от Георгиев, в който той кратко и ясно е написал: "Да. Ще се женим!".

Източник: