Певицата Аксиния Ченкова не случайно се кичи с диплома от ВУЗ-а в Свищов. Красавицата е имала топла връзка с ректора на Икономическия университет в града Величко Адамов и заслужила дипломирането си по втория начин, научи "Уикенд" от сигурен източник, написа изданието в новия си брой.

Вестникът твърди, че тя била редовна компаньонка на ректора, който заради страстта си към доста по-млади момичета се сдобил с прякора Мръсничко Мадамов. Певицата и двойно по-възрастният от нея преподавател редовно били забелязвани заедно по заведенията на дунавския град, където Аксиния е родена.

Тя не се и опитвала да крие връзката. Повечето й колеги разбрали, че учат заедно с нея на дипломирането, когато сексапилната мацка се явила, за да вземе отличната си диплома.

Ректорът, който е разследван и за връзки с братя Маргини, също не бил кой знае колко дискретен. Междувременно Аксиния обяви, че ще се отдаде на релакс в продължение на два месеца, като си е обещала да обиколи някои от най-екзотичните места, но този път с младо гадже.