"Аз наистина нямам представа откъде дойде тази агресия. Не знам какво трябва да ми говори побоят. Но като чета коментарите в интернет, си мисля, ето - хора, които не ме познават, изпитват такава злоба към мен. Защо тогава някой, който също не ме познава, но по някакъв начин съм го издразнила, да не отиде и по-далеч - просто да хване бухалката?" - споделя Деси Зидарова за побоя над нея в ексклузивно интервю за сп. Ева.

Деси признава, че се притеснява случаят да не се потули и забрави и завинаги да остане неизяснен. Тя не може да приеме безразличието и страха, които са обхванали голяма част от българите. Моделката-актриса заявява, че никой от известните личности не е изразил ясна подкрепа, пише dir.bg.

"Не възприех еднозначно и идеята на Евгени Минчев на Бала на топмоделите да има празен стол за мен. Звучи зловещо, а и намирисва на пиар."

Въпреки всичко моделката е категорична, че ще остане в България.

"Не искам побоят да е причина да се сдухвам и да се разделям с мечтите си. Но в същото време си мисля за живот в чужбина. Ако замина за чужбина с децата, ще ги лиша от баща им и от баба им и дядо им. Веско е от бащите, които и два дни не могат да издържат, без да видят децата си. А да замина сама не искам, не мога да се лиша от тях, ще ми липсват ужасно."

снимка: сп."Ева"