Любимото семейство на Холивуд - Бранджелина, тези дни отново беше под прожекторите с апокалиптичните прогнози, че краят му е вече факт. Таблоидите през ден ту ги развеждаха, ту ги събираха сърцераздирателно.

В цялата шумотевица около Брад и Джоли незнайно как отново изплува и един трети образ - този на бившата съпруга на Пит - Дженифър Анистън. Страхотно секси, чаровна, но... така и не намери спътник в живота си и не роди поне едно дете. Идеална за това, което психолозите квалифицират като „синдромът на вечната шаферка".

Брад Пит остава голямата любов на Дженифър Анистън. Те са женени само пет години. Нещата вървят по мед и масло, но...
Спряганият за първо официално гадже на актрисата - Чарли Шлатър. Слабо известен тв актьор. Той се вижда прекалено сантиментален и нерешителен на Анистън.
Винс Вон подарява на Анистън годежен пръстен за половин милион долара. И после скъсва с нея след дълъг телефонен разговор. Защо Дженифър не е успяла да задържи и този мъж?
 За незапознатите с терминологията това ще рече жена, винаги заета да помага на тези около нея, контактна, с много познанства и приятели. Въпреки това обаче, посреща старините си сама.      

На 11 февруари Дженифър Анистън навършва 41. Връзките й, преди да срещне Брад, са мимолетни като лятна роса.

Първото й гадже е слабо известният тв актьор Чарли Шлатър. Запознават се през 1990 г. Пет години по-късно го сменя с рокаджията Адам Дюриц. Съвсем скоро е изместен от младия й колега Тейт Донован. Дженифър среща Тейт през далечната 1995 г. Той е гост-звезда в няколко епизода на "Приятели" и играе гадже на героинята й Рейчъл Грийн.

Извънекранната им връзка продължава три години, след което Тейт зарязва Джен заради колежка от друг сериал. И тримата мъже обаче се струват на госпожица Анистън твърде сантиментални и нерешителни. Така в началото на новото хилядолетие в живота й с гръм и трясък влиза блянът на стотици жени - Брад Пит. "Ще го обичам до края на живота си", повтаря тя.

Така е - дори на 6 януари 2005 година, само ден преди официално да обявят раздялата си, двамата са забелязани да се мляскат на плажа. От мъката по най-големия холивудски красавец я спасяват йогата и партньорът й в "Развод по американски" Винс Вон. Той се разделя с Джен, преди да замине за Англия за премиерата на комедията Joe Claus. Според приятел на актьора Винс е провел дълъг разговор по телефона с Дженифър, в който й е обяснил защо не може да бъде повече с нея.

Проблемите между двамата започнали малко след годежа им през юни. Тогава Винс подарил на Дженифър пръстен за половин милион долара, но очевидно това не е успяло да скрепи отношенията им. 2007 -а минава за Джен под знака на манекените. Първоначално редом с името й се спрягаше това на британския красавец Пол Скълфър, когото мнозина определяха като двойник на Брад. Пол и Анистън излизат заедно няколко месеца през 2007 г. Връзката им не бие толкова на очи заради Пол, който непрекъснато пътува по ревюта.

Освен че е известен като модел, той е и близък приятел на Брад Пит. Именно бившият съпруг на Джен ги запознава. Седмица след раздялата им Пол е хванат от папараците да се целува страстно с Камерън Диас. След него идва Джейсън Люис, който се подвизаваше като любовник на Саманта в "Сексът и градът". Факт е, че всички тези мъже вече са извън борда.

И вероятно страдат за това. В края на същата година името на Дженифър се свързва с един от най-харесваните мъже на Холивуд - Орландо Блум. Двойката е щракната от папараци да изживява романса си на екзотичен плаж в Мексико. Tази връзка също не просъществува във времето. Джен казва за Орландо, че той й е останал истински приятел, за сметка на останалите мъже в живота й. Госпожица Анистън признава за следващия мъж, че любовните искри не са ги подминали. Става дума за актьора Оуен Уилсън, с когото снимаха "Марли и аз".

Според светския хроникьор Перез Хилтън точно тези искри са предизвикали проблемите между Оуен и дългогодишната му приятелка Кейт Хъдсън. По онова време двамата се разделят, а към сегашния момент отново са заедно. Последното й увлечение е певецът и композитор Джон Майер, но отношенията им напомнят действащ вулкан. Мълвата гласи, че Джон е поднесъл най-големия подарък за юбилея на любимата си, а именно - предложение за брак. Уви, и това не се случва в приказката на модерната Пепеляшка.

"В действителност не успях да я преодолея", заявил музикантът пред приятели. Връзката между двамата започна през април 2008 г. и завърши през март 2009 г. Пред списание „Ролинг Стоун" Джон разказва: "Не че не съм я харесвал, но не се виждах с нея до края на живота си. Просто не беше идеалната съдба." Актрисата се възстановява светкавично бързо след раздялата си с Джон Майер. Джен прекара цял един показен ден в Ню Йорк, за да демонстрира на всички, че не е с разбито сърце отново. За "вечната холивудска шаферка" обаче това е доста нетипично, защото тя не е от тези, които обичат да се показват в публичното пространство.

В началото на 2009 г. 40-годишната „приятелка" излизаше няколко пъти с Брадли Купър, но нещата не потръгнаха. Двамата си допаднаха по време на снимките на филма "Той не си пада по теб". След раздялата им актьорът многократно бе засичан в компанията на колежката си Рене Зелуегър. Откакто започнаха снимките на Тhe Bounty, всички говорят за новата афера на Дженифър.

Този път на прицел е Джерард Бътлър. Но... и от това не излезе връзка. И сърцето на любимката на Америка пак бе разбито. Притисната от самотата, Анистън реши да си търси сродна душа чрез елитна агенция за запознанства. Дано този път смени ролята на шаферка с тази на булка! Мъжете на звездата

1. Първото гадже - тв актьорът Чарли Шлатър - 1990 г.

2. Рокаджията Адам Дюриц - началото на 1995 г.

3. Тейт Донован - края на 1995 г.

4. Брад Пит - брак от юли 2000 до 2005 г.

5. Винс Вон - юни 2006 до октомври 2006 г. 

6. Пол Скълфър - началото на 2007 г.

7. Джейсън Люис - ноември 2007 г. 

8. Орландо Блум - края на 2007 г. - началото на 2008 г.

9. Брадли Купър - началото на 2009 г.

10. Джералд Бътлър - февруари - април 2009 г.

11. Джон Майер - май - септември 2009 г.