Британската певица Лили Алън хвърли в смут организаторите на австрийския фестивала Big Day Out, след като припадна на слизане от сцената. 

Изпълнителката, която е обявена за най-зле облечена звезда от английските медии, приключила изявата си с размазан черен грим и разрошена коса.

Свидетели разкрили, че Лили Алън направила няколко нестабилни крачки докато слизала от сцената и паднала в несвяст на земятa.

Хората от екипа й веднага я изправили на крака, но малко преди да я качат в колата й, тя припаднала отново. Фенове на Лили Алън разказали, че по време на изпълнението си тя била доста разгорещена и на няколко пъти показала сутиена си.

Официално обяснение за припадъка на певицата няма, но според слуховете Лили Алън отново била злоупотребила с алкохола или наркотиците. Преди три години тя пя на същия фестивал, а след това си призна, че толкова се е напила, че не помни нищо.

„Не крия, че взимам наркотици, това не ме прави лош човек. Аз съм на 24 години все пак - това е нещо съвсем нормално за всеки на моята възраст", заявила Лили Алън.