Ромките Венеция и Патриция, които участват в конкурса "Стани поп фолк звезда" бяха набедени от тяхна съгражданка, че са работили  като проститутки. Жената била шокирана, когато ги видяла в шоуто на Дългия. Възмутена от "талантливите" певици, тя сподели във форума на "Шоуто на Слави" техните певчески възможности.

"Аз съм тяхна съгражданка, много добре ги познавам и двете, тъй като нашият град е малък и всички се знаем. Наистина от около 10 години пеят, но не по нощни барове в Бяла Слатина, защото тук няма такива, а по ромски сватби и подобни увеселения", допълва жената.

В града, където живеят, не е тайна, че Патриция и Венеция са заработвали като проститутки! Няколко години са се занимавали с древната професия в Белгия и малко в България, затова реномето им било много лошо не само в Бяла Слатина, а и в цялата околност.

Истинското име на Патриция е Ивелина, тя била на 25 години, а сестра й на 28 години. За перхидролените блондинки се говорело, че са протежета на цар Киро, информира Те са едни от любимките на Слави Трифонов в конкурса за фолк звезди. Дългия дори ги пусна в новогодишното издание на предаването си, където преоблечени като Снежанки, те изпяха в кючек вариант на коледната песничка "Джингъл белс".