Последните откровения на Николета Лозанова в сайта са почти сърцераздирателни. Една от най-одумваните жени в България говори за любовта такава, каквато е през нейните очи. Вижте какво мисли Ники:

"Любовта може да те прасне в главата, сърцето и душата по всяко време на денонощието. Аз тръпна в очакване да ме връхлети отново. По-силна и по-гореща от всякога. Вярвам, че човек се влюбва, после страда по любовта. После пак се влюбва, и пак страда. Любовта не се продава в бутик и не е нужно да се охарчиш емоционално, за да можеш да си я позволиш.

Тя (любовта) няма етикет, срок за годност и сертификат за качество. Идва, но и си отива. После пак я откриваш някъде, за да я прахосаш, по своя вина или вина на нейния носител. Но никога не бива да съжаляваш, че не си я задържал. Тя ще те открие отново. В момента съм сигурна, че ме търси. Аз нея - не. Но знам, че ще я посрещна с готовност и ще я скрия в себе си, докато не се разделим отново. Защото я искам.

Да, точно в този момент имам нужда от нея. Край мен пърхат десетки влюбени до безумие хора, които мислят само за едно - за човека, който ги кара да обичат и да се чувстват обичани. Това май ми липсва..."