Задават се още много звездни бракове. Заразен от примера на приятеля си и вече роднина по кумова линия Андрей Арнаудов, Иван Христов от "Шоуто на Иван и Андрей" също ще вдига сватба с приятелката си Вихра.

Засега няма определена дата, но събитието задължително ще е край морето. И още нещо е напълно сигурно още отсега: купонът ще трае цяла седмица и ще струва много повече от 70 бона, с които Андрей се изръси на венчавката си със сръбкинята Даниела в Белград, съобщава "БЛИЦ".

Иван и Вихра живеят на семейни начала от 7 години, а преди 4 се роди дъщеричката им Ава.

И други бляскави купони ще разтърсят медиите и светския живот през 2010 година.

Бербо и Елена ще се венчаят тайно в Англия

Близки до младото семейство Митко и Елена Бербатови са абсолютно сигурни, че двамата няма още дълго да продължат да съжителстват без брак, но сватбата им до последно ще бъде пазена в абсолютна тайна. Друг въпрос е дали майката на легендарния футболист Маргарита Бербатова ще разреши подобна дискретност, смята в. "Стандарт".

Фурията от Благоевград, която изглежда като кинозвезда, е привърженик на социалните изяви. Дори да има камерна венчавка на Острова, то тя със сигурност ще продуцира внушителна церемония на родна земя. Никой не се наема да каже колко би струвала една такава сватба, но какво са парите за един Митко Бербатов!

Мария и Рачков го дават по-скромно


Мария Игнатова и Димитър Рачков, които се сгодиха в първите часове на новата година в хотел "Олимп" във Велинград, са решили да не пръскат "излишни пари" за предстоящата си сватба. Не че нямат средства. Напротив, говори се, че Рачков печели страшно много пари и от телевизията, и от разни други халтури, но отдавна не е тайна, че е доста стиснат.

За разлика от Мария, която според запознати е в състояние да пръсне няколко хилядарки за нула време. Поне така твърди бившият й съпруг - собственикът на "Сън сити" Петко Димитров. Нашумелият напоследък ясновидец Божидар Караджов вече предрече на младото семейство, че освен двете момченца от предишните им връзки би трябвало да очакват и дъщеря.

Део и Лора търсят нетрадиционно място за събитието

Лора Караджова и Део вече окончателно са решили да минат под венчило това лято, но още търсят "нетрадиционно" място за щастливото събитие. Щерката на Данчо Караджов и шоуменът живеят заедно от години, но досега никой от тях не беше коментирал каквито и да било планове за евентуална венчавка. Русото миньонче нямаше време заради безкрайните си лудории, включително и снимки в "Плейбой", а пък родният Питър Пан вечно бърза да води някое и друго тв шоу под менторството на Ники Кънчев.

Преслава от група "Те" и кийбордистът на бандата Ясен Велчев също ще минат под венчило, твърдят близки до двойката.

Преди няколко месеца той й подари годежен пръстен, а тя го показа в тв ефира. Според в. "Стандарт" предложението било романтично и направено в Лондон. Ясен е известен и с това, че има собствен багер, с който копае дупки из столицата.

За сватба се стягат и ексдепутатката Юлияна Дончева и шампионът по свободни боеве Станислав Недков-Стъки.

Тя е убедена, че той е бетон - така, както е на тепиха, където е европейски шампион по жиу-жицу. Горещият роман се вихри на два континента - в Европа и в Азия, тъй като обаятелното момче има доста ангажименти в Япония.

Ицо Хазарта е почти заклет враг на брака, но не е изключено да предложи ръката си на Жени, тъй като тя отдавна владее сърцето и живота му.

Рапърът, който натрупа много червени точки във "ВИП брадър", е предан на макс на огненото момиче и двете им момиченца - 5-годишната Аделина, чиято родна майка живее в Лондон, и 5-месечната Лори. Музикантът не коментира твърде нашироко евентуална сватба, тъй като едва през 2006-а се разведе с първата си съпруга. Двамата обаче са се разделили съвсем цивилизовано.