Актьорът Джони Деп не обича да излиза от дома си, защото не му харесва вниманието, което получава всеки път, когато напусне френското си имение. 

"Звездата от Карибски пирати живее във Франция с дългогодишната си приятелка Ванеса Паради и с двете им деца Лили Роуз и Джак и твърди, че иска да се изолира от "лудостта" на модерния живот. "Вече не напускам дома си. Не ходя никъде, освен ако не се налага. Никога няма да свикна с цялото това внимание, което ми отделят, ако го направя, значи трябва да съм луд. Благодарен съм за всичко, но има предел на това, което човек може да понесе. Не зная как Брад Пит и Анджелина Джоли издържат на такъв начин на живот", споделя Деп, който притежава и частен остров на Бахамите. Актьорът разкрива, че води толкова усамотен живот, че научава за всичко ново от децата си.

"Тъй като никога не излизам от къщи, живея извън обществото. Наблюдавам живота на децата си. Виждам как се справят в училище и как се държат с приятелите си. Децата ми са много по-умни от мен. Когато ги гледам, научавам много неща. Не смятам, че те биха могли да научат нещо от мен", заяви 46-годишният актьор пред германската телевизия Теле 5.

източник: БГНЕС