Ели Гигова и Петко Димитров избраха „отчаяните съпруги" Вихра и Даниела за своя телевизионен дебют. В първото им общо интервю в национален ефир двамата набързо развенчаха всички митове по свой адрес. 

Ели и Петко се срещат за първи път на футболен стадион. Ели Гигова споделя: „Беше изключително директен и направо ме покани на вечеря, на която ми каза утре отиваме на море. Нямаше увъртания, беше право в целта. На мен ми беше малко притеснено да кажа на баща си, защото те бяха и все още са приятели. Просто му казах, че ме е поканил на вечеря. Родителите ми бяха първите хора, които разбраха."



Двамата се смеят на слуховете за себе си: "Наскоро дори прочетох, как съм отишла в неговото заведение, как съм го хванала с друга жена и какъв грандиозен скандал съм вдигнала. Толкова беше смешно, че дори двамата поукрасихме сценария. Да, ревнуваме се, но в границите на допустимото, но бих му позволила да отиде до Украйна за три дни например, само с приятели."

Петко си има своите начини да накара любимата си да се почувства желана и обичана. "Аз може би не съм от най-романтичните хора, но имам способността да изненадвам хората с други неща, не точно със свещи, ароматни пръчици и прочие" - казва той.

Париж е любимото романтично място на двойката, а отговор на най-коментирания въпрос вече има: „Сватба няма да има, все още не сме говорили за това, въпреки че четем по вестниците, че вече сме поканили 1000 души..." Ели заявява, че не е "сватбарски човек", а Петко издава: "Не съм мислил още как да й предложа, но ще е нещо много специално."

С чувство за хумор Вихра и Даниела до последно настояха да научат дали пък вече не работят за деца. Отговорът на Петко бе повече от ясен - „Здраво!", но само те двамата знаят, дали това е шега или нещо повече.