Едва ли в следващите седмици, а даже и месеци ще има ден, в който името на Тайгър Уудс да не бъде споменато в медиите. След избухването на грандиозния сексскандал с негово участие в края на ноември миналата година любовниците му всеки ден излизаха в публичното пространство с нови пикантни подробности за връзките си с голфъра.

Първото име, до което медиите се докопаха още преди катастрофата на Тигъра на 27 ноември, бе това на организаторката на събития Рейчъл Учитъл. Сега отново тя привлече вниманието върху себе си, след като заяви, че е получила пари в брой и часове необуздан секс като коледен подарък от голфър номер 1 в света. Учитъл разкрила също така, че се е срещала тайно с Уудс по време на празниците. Както е известно, носителят на 14 мейджър титли не се е появявал на публично място повече от месец, като в този период не е виждал и децата си.

"Той се погрижи много добре за мен, похвалила се 34-годишната Учитъл пред близки. - Беше невероятно. С Тайгър бяхме заедно през последните дни. Наехме си апартамент в Палм Бийч, за да можем да сме повече време заедно и да не ни притесняват", разкрила още тя, като допълнила, че в разговорите им била засягана и темата да имат деца след развода на милиардера с бившата манекенка Елин Нордегрен.

Според изданието News of the World Учитъл казала пред приятелка, че разводът със сигурност ще стане факт съвсем скоро. "Със сигурност с брака им е свършено, били думите на любовницата на Уудс. - Даже вече има споразумение, според което Елин ще получи 300 милиона долара и всичките им къщи. Тайгър е моята сродна душа. Двамата искаме да започнем всичко отначало", планирала бъдещетo си Рейчъл.

Междувременно все още съпругата на Тайгър Уудс - Елин, бе засечена от фотографи да се разхожда усмихната с децата си в близост до семейната къща в Уиндърмиър, Флорида. Информацията в медиите гласи, че 30-годишната шведка е прекратила всякакъв контакт със съпруга си и вече е започнала да урежда преместването си. Най-богатият спортист в света не е виждал дъщеря си Сам и 10-месечния си син Чарли повече от месец, тъй като Елин смята, че е психически нестабилен и се нуждае от професионална помощ.

ТУК!!!

източник: