Най-скандалният участник в "Мюзик айдъл" - Иван Ангелов, "възкръсна"! Айтозлията, който според едни се церял в лудница, непонесъл голямата слава, според други лекувал тежък алкохолизъм, а според трети бил в затвора за кражба, се появи по-свеж и нормален отвсякога със собствено предаване в ефира на ТВ+.

Лудия Макс, който шокира с уникален глас и скандални изцепки цяла България, бе изгонен от шоуто за таланти за непристойно поведение. После на няколко пъти айтоският Роби Уилямс попада в ареста за хулиганство и дребни кражби, след което изчезна от хоризонта и дори най-добрите му приятели не знаеха къде е.

Според непотвърдена информация Ванката имал сериозни проблеми с алкохола, които отключвали агресивното му и асоциално поведение, пише "БЛИЦ". Той обаче се подложил на лечение, след което получил оферта за собствено тв шоу, което от средата на декември вече е факт. Предаването на "айдъла" се казва АРИА и е доста по-читаво и нелигаво от вечерното шоу на Иван и Андрей, които преди две години го изгониха от "Мюзик айдъл".

Изцепките на Иван продължиха и след изгонването му от "Мюзик айдъл". Първо той завлече хотела, в който беше настанен, с над 400 лева, оплакаха се от управата му.

Няколко дни по-късно Най-големия, както сам се нарича, съвсем премина ръба на закона и открадна чуждо превозно средство. Той бе задържан от полицията за кражба на колело. Иван отмъкнал велосипеда на дете и след като му омръзнало да го кара, го изоставил в двора на Испанската гимназия. Мислел си, че ще му се размине, щом не си го е прибрал, но по закон изцепката му се квалифицира като противозаконно отнемане на чужда вещ.

През март 2009 година Пловдивският районен съд осъди Иван Ангелов да заплати 500 лева глоба на ограбено от него момиче. 25-годишният айдъл беше признат за виновен в това, че на 17 април миналата година в Пловдив противозаконно е присвоил мобилен телефон "Samsung U600" от ученичка от Френската езикова гимназия. Тогава Лудия Макс се призна за виновен и затова му беше определено наказание под предвидения минимален размер.