Съпругата на шампиона по голф Тайгър Уудс - Елин, реши да не посреща 2010 година в компанията на неверния си съпруг. Тя заряза половинката си и замина на ски ваканция във френските Алпи заедно със сестра си и с още петима от най-близките си приятели.  

В планината красивата блондинка отседнала в хижа, която е определяна като най-луксозната в околността. Тя и компанията й разполагали със седем спални, джакузи и собствен готвач, а удоволствието им струвало „скромните" 5000 британски лири на вечер.   

В Алпите Елин и приятелите й се отдали на каране на ски и обикаляне из заведенията. Съпругата на Тайгър Уудс посрещнала 2010-та година в луксозен ресторант. Неин приятел разкрил, че мадамата се надява животът й да започне на чисто.  

Елин и Тайгър Уудс не са се появявали заедно откакто голф играчът катастрофира във Флорида. След инцидента стана ясно, че състезателят е имал огромен харем от любовници, с които многократно е изневерявал на половинката си.  

„Елин искаше да замине със семейството и най-близките си приятели далече от минното поле, което създаде Тайгър с поведението си", разказал приятел на блондинката. „Тя е страшно огорчена от това, което той й причини. Засега Елин обмисля да продължи живота си с Уудс, най-вече заради двете им деца. Тя му каза, че има нужда от време, в което да бъде далеч от него и да види дали иска да запази брака им." 
Междувременно из медиите беше разпространена новината, че Тайгър Уудс е бил забелязан да се забавлява в компанията на една от любовниците си - Рейчъл Учител. Двамата купонясвали в тузарски клуб в Палм Бийч, Флорида.

източник: bliasak.bg