Симона Първанова, нашумяла с участието си в шоуто по Би Ти Ви „Футболни съпруги", със сигурност е най-достойната участничка във въпросното предаване. И то не защото доскоро Симона живееше заедно с вратаря Славчо Тошев, а заради многобройните връзки на силиконовата блондинка с футболисти.

Първият ритнитопковец, минал през леглото на Симона, е голаджията на „Левски" Христо Йовов. През далечната 1997-а, когато Йовов минаваше за надежда на „сините" и българския футбол, а Симона бе едва на 16, двамата имали мимолетна авантюра.

Блондинката е признавала пред свои приятелки, че Йовов е първият й мъж в живота, но в никакъв случай не е единственият футболист, с когото е преспала.

В следващите години Симона успяла да "сроди" Йовов с още десетина ритнитопковци, сред които личат имената на Валери Божинов, Георги Донков, Христо Янев и дори Христо Стоичков, твърдят клюкари от светските среди.

Най-дълго Симона се задържа като гадже на вратаря Славчо Тошев, с когото прекара близо 10 години, преди двамата да се разделят тази есен.