Организирана папарашка акция на podtepeto.com излови новата любов на шоумена DJ Дамян. Tаен агент, въоръжен с дискретен фотоапарат, се направи на редови клиент в ресторант "Лаво" в Пловдив, зад спирката преди тунела откъм Капана.

Заведението е собственост на Дамян Савов и съдружника му Жоро. Само преди около седмица наше зорко око успя да мерне заживелия в Пловдив мачо с очарователна блондинка на "Отец Паисий", но мадамата остана извън кадър. Тогава се разбра и че мацето се казва Ваня. 

Двойката бе засечена на едно от сепаретата в стилния ресторант навръх Коледа. Дамян пиеше скоч в любимата си метална чаша, а прелестната Ваня бе заложила на ирландско уиски с минерална вода. Влюбените деляха маса с ортака на Дамян - Жоро.

Тримата си бяха поръчали някои от деликатесите в заведението. Ваня блестеше в дизайнерски тоалет, убийствено деколте и страхотна прическа. Разговорът им стигна до ухото на тайния агент. Ваня разказваше на Жоро за семейното парти у родителите на Дамян в Смолян, от което се разбра, че връзката между двамата е повече от сериозна.

Според клюката голямата фамилия на шоумена обожава хубавата Ваня и я смята за следваща снаха. Запознати добавят, че блондинката има собствен бизнес в Пловдив и е абсолютно независима от мъжа на сърцето си.