Откакто преди няколко месеца Азис реши тотално да си промени имиджа и да се превърне от пищяш травестит в расов мъжкар, определено светлината на прожекторите се измести от личността на чалга певеца.

Паралелно с промяната в новата визия на Азо босовете от Про.бг взеха решение драстично да се намали бюджетът на предаването му "Вечерното шоу на Азис".

Така халтурата се сбогува с голяма част от кадърните си сценаристи и целия бенд. Предаването стана от скучно по-скучно, рейтингът му се срина почти до нулата, а и часът му на излъчване се смени няколко пъти. "Славата и медийният интерес към мен започна да ми липсва", най-откровено си призна Василка.

И макар изпълнителят на "Напипай го" да загърби пред публиката миналото си, захвърляйки перуките и късите поли, то не всичко било така, както изглежда. Чалгаджията не крие, че и до днес продължава да пазарува за себе си дамски обувки и одежди. Само за последната година той се е сдобил в гардероба си с близо 60 чифта високи токчета. Азо продължавал да обува къса пола и високи токчета, слагал перуки и се гримирал като жена. "Това си ми е природата, не мога да застана срещу нея", откровено си признал кралят на попфолка по повод преобразованията си.

Между другото, певецът е обявил доходи за миналата година един милион, всичко обаче до стотинка е профукано. "Умея да се радвам на живота, парите са, за да се харчат", отсича прахосницата Василка.