От много време насам всички хора се питат защо се скараха Слави Трифонов и Бойко Борисов. Двамата бяха комбина допреди година и половина-две. Изведнъж обаче премиерът спря да се появява в шоуто на учиндолеца, а гологлавият шоумен от своя страна стартира непрестанни атаки към ГЕРБ и бившия си другар.

Още преди месеци Кеворк Кеворкян разкри в своята книга, че Слави и Бойко се скарали, защото уж трябвало да правят обща партия. Това обаче не станало.

В поледния брой на „Уикенд" премиерът най-накрая вдигна завесата около скандалите му със Славчо: 

„Не гледам това предаване. Там непрекъснато има някакви атаки срещу мен. Бяхме приятели със Слави... Нека това лежи на неговата съвест. С нищо не съм го засегнал и обидил, само добро е видял от мен. Уважавал съм го за това, което е постигнал, но... Какво да ви кажа за човек, който искаше да му дам 50% от ГЕРБ...", хвърли бомбата бате Бойко.

Той добави, че Слави наистина искал да влиза в политиката по някакъв начин. „Обясних му, че е абсурдно. Самата философия на ГЕРБ е съвсем различна - да правим политика от друг тип, всичко да е ясно поставено на масата, без скрито влияние и кукловодство. И оттогава добра дума не съм чул за себе си в шоуто му. Но да не излезе, че се жалвам - всеки сам си е избрал пътя. Даже не знам дали трябва да го пишете това... Да е жив и здрав!", завършва министър-председателят.

Преди седмица „Шоуто на Слави" имаше специално издание, посветено на Борисов. Предаването бе озаглавено: "Слави сдава властта". Рекламата предвещаваше, че самият Бойко ще е гост, но се оказа, че това е поредната гавра с неговата личност, пише razkritia.com