След като 11 жени признаха, че преди време са спали с милионера Тайгър Уудс, към тях се присъединиха още четири, които твърдят, че са му били любовници. Едната, бивша сервитьорка от Флорида, разказала пред медиите, че двамата са имали бурна връзка в продъжение на две години и редовно са правили секс на билярдната маса в имението на богаташа.

Втората жена е манекенка от Мичиган, която твърди, че редовно се е срещала с Тайгър Уудс в различни хотели, а третата - безработна майка от Аризона, се хвалела пред приятелите си със синините, които й оставял играчът в страстта си. Четвъртата мадама е от Зимбабве и признала, че често е посещавала състезателя в неговия офис, където са правели секс върху бюрото му.

Междувременно на Тайгър Уудс явно му е прекалено трудно да спази обещанието си и да изостави най-голямата си страст - голфа, в името на семейството си. Съсед на състезателя разкрил, че той често излиза да играе под прикритието на нощта, за да не бъде забелязан.

Само преди няколко дни играчът обеща да направи всичко по силите си, за да си върне обичта на съпругата си Елин. Той дори се зарече да изостави кариерата си и да се посвети изцяло на семейството си, след като жена му заплаши да го напусне.

източник: bliasak.bg