Дженифър Лопез смята, че майчинството я е направило по-добър човек. Певицата и актриса твърди, че близнаците й Макс и Еми са променили възгледите й за живота и са оказали положителна промяна върху нея.

"До известна степен децата ме промениха, но също така ме накараха да се науча да обичам себе си и да се грижа повече за мен самата", споделя Джей Ло. Тя обаче подчертава, че не би била същия човек без съпруга си Марк Антъни и признава, че той е засилил увереността й до такава степен, че си позволила да носи златистата рокля, с която се появи на церемонията по раздаването на наградите "Златен глобус" по-рано тази година.

Междувременно латинодивата пя за любовта си към обувките в американското тв шоу So you think you can dance, съобщи в."Дейли мейл".

Тя излезе на сцената с искрящи обувки на дизайнера Кристиан Лубутин и с къса сребриста рокличка, тип тоалет за състезание по фигурно пързаляне. На фона на гигантска червена обувка Джей Ло възпя изяществото на произведенията на Лубутин.

Песента, която би паснала идеално за рекламен клип, е първият сингъл от новия албум на Джей Ло - Love?, който се очаква да излезе през пролетта. На сцената в тв шоуто певицата демонстрира отлична форма и се справи перфектно със сложната хореография, за разлика от предишната си сценична изява. На Американските музикални награди през ноември тя обърка стъпките и падна на сцената.