Актьорът настоява да вземе детето си от бившата си половинка Христина. Димитър Рачков е в ледени взаимоотношения с бившата си половинка Христина, от която има син. Звездата от "Господари на ефира" контактува с някогашната дама на сърцето си само по теми, свързани с детето им.

Рачков недоволства от начина, по който Христина гледа Димитър-джуниър и дори планира да заведе дело срещу бившата си, за да вземе родителските права на сина им. Засега от тази крайна мярка го възпира единственно Мария Игнатова, съобщава kliuki.net.

Новата изгора на актьора е на страната на предшественичката си Христина и е категорична, че детето трябва да остане при майка си. Адвокати също съветват Рачков да не завежда дело срещу Христина, тъй като едва ли ще го спечели. Димитър Рачков се раздели с първата си жена след грандиозен скандал преди две години.

Половинката на актьора замина като част от екипа на шоуто за оцеляване "Сървайвър", но там се залюби с оператор и изостави бургазлията. Преди да се хване с Димитър Рачков Христина бе интимна с друга знаменитост - Димо от група "Пиф".