Фризьорът Миро, който също пострада при нападението над шефката му Деси Зидарова, се отървал само с едно посинено око, след като се опитал да й помогне. Травмата обаче явно не е оставила трайни следи върху психиката на Миро.

Ужасната случка, заради която Деси Зидарова все още лежи в тежко състояние в „Пирогов", не пречи на коафьора на фолк звездите да обикаля столичните клубове. Той беше забелязан да купонясва в компанията на част от известните си клиентки. Според очевидци, фризьорът е бил във видимо добро настроение и не се притеснявал, че инцидентът може да се повтори.

Миро споделил пред свои приятели, че се чувства кофти заради станалото с шефката му, но в същото време е облекчен, че се е отървал с леки наранявания. Той признал, че не се страхува да се прибира сам по тъмно.

Припомняме ви, че преди дни моделката Деси Зидарова беше пребита с бухалки от непознати мъже пред собствения си фризьорски салон в квартал Лозенец. Засега тя е описала единия от нападателите си, но нападателите още не са открити.

източник: bliasak.bg