Салон Arlet, FTV Bulgaria и Nivea ви подаряват едно незабравимо преживяване и страхотната възможност да изглеждате неотразимо в петъчната вечер.

Заповядайте на официалното представяне на новата Топ Модел на България, Станимира Антонова - петък, 4 декември в салон Арлет. Освен Станимира, специален гост на събитието ще бъде миналогодишната победителка в конкурса за България и втора подгласничка на Top model of the world - Диана Иванчева.

Станимира Антонова от Велико Търново спечели титлата „Top model на България" на финалния тур от световния моден конкурс „TOP MODEL OF THE WORLD". На състезанието, провело се в събота 28.11.2009 г. в „Калояновата крепост" в Арбанаси търновката получи корона, която е истинско бижу и е почти точно копие на тази, която някога са носили търновските царици от Второто българско царство. Моделът й е взет от фреските на Боянската църква. Короната е сребърна и в нея има чисти морски перли и корали.

Станимира ще представи България на световния финал през януари следващата година в Берлин.

Състезанието „TOP MODEL OF THE WORLD" е конкурс за талантливи модели. Провежда се за първи път през 1993 г. в Маями, САЩ. Миналогодишната победителка е от Бразилия, а нейната втора подгласничка стана Диана Иванчева, която представи България много успешно.

Тогава за първи път агенция „Expоse Model" - България, изпрати наше момиче в състезанието, но заради късно получения лиценз Диана е била избрана без финален кръг в страната ни, така че проведеният конкурс във Велико Търново е първото официално състезание на агенцията.

Този петък Станимира Антонова и предишната носителка на титлата Диана Иванчева ще бъдат специални гости на FASHION PRE PARTY в салон Арлет - София.

Освен среща с двете красавици, гостите на салона ще имат страхотната възможност да станат част от тяхното преобразяване и дори да участват в него.

Всеки посетител ще има възможността да ползва услугите на професионални фризьори, гримьори и стилистии фотографи, преобразяването за петъчната вечер ще бъде уловено от камерите на FTV България, а за настроението на гостите ще се погрижат актуални DJ, както и чаша уникално българско шампанско, бутилирано в пещера Магурата.