Световни информационни агенции тиражираха новината, че българският модел и гей жиголо Георги Дочев, който е бил във вилата в Палма де Майорка по време на смъртта на вокалиста на "Бойзоун" Стивън Гейтли, е на финала на преговори да продаде тайната на испанска телевизия срещу 150 000 лири.

Отделно той се е разприказвал и пред британските таблоиди "Дейли мейл" и "Дейли мирър" за неизвестно какъв хонорар, съобщава "БЛИЦ".

Въпреки че 25-годишният Дочев отрича да се е познавал от по-рано с гейдвойката Стивън Гейтли - Анди Коулс, има неопровержими доказателства, че тримата "се стиковат" още преди 2 години. А във фаталната нощ на 10 октомври т.г. правят фиеста по най-модните барове и дискотеки на Палма де Майорка. В един от тях Гейтли дори изпълнил прочутата "лунна походка" на Майкъл Джексън и изпял няколко негови парчета.

"Обръщаше чаша след чаша шампанско, забавляваше се като за последно, изглеждаше забавен, приятелски настроен и красив тип", коментира "нежният" нашенец. Георги упорито твърди, че тогава изобщо не знаел, че се запознава със знаменитост. "Държеше се много добре с мен. Галеше ме по косата и казваше, че съм много красив", споделя Дочев.

След като се наситили на алкохол и танци, тримата се прибрали във вилата на вокалиста на "Бойзоун".

Там пушили трева и се отдали на групов секс. После всички заспали на канапето. Към 5,30 сутринта българинът се събудил и се преместил в спалнята. С Анди обаче пак правили секс - може би докато Стивън е умирал.

Сега bg-жиголото горчиво съжалява, че когато към 8 часа на вратата се почукало, той не отворил. "Ако бях станал, можеше и да спася Стивън", вайка се Георги.

Към 10,30 часа той се върнал в дневната и седнал да изпуши една цигара на канапето, където лежал Стивън. Мислел, че той просто е повален от тежък махмурлук и решил да не го закача. Чак в 13 часа се опитал да го събуди, но музикантът не помръднал. Тогава Дочев събудил Анди, който разбрал, че има нещо нередно, когато размърдал тялото на Стенли и видял жълтата течност около устата на приятеля си. Докато чакали полицията и линейката, Коулс направил опит да го реанимира, но без резултат.

"Не можахме да го спасим - тялото му бе вдървено, а устата - скована. Категоричен съм, че през тази нощ Стивън пуши само трева", разказа още нашенският любител на мъжките ласки.

И след трагичния инцидент той си разменял есемеси с "овдовелия" му приятел Анди и двамата дори се видели във вилата, където издъхна вокалистът на "Бойзоун"...