Докато близки до семейството на Том Круз и Кейти Холмс твърдят, че актьорът притиска съпругата си да имат още едно дете, тя е силно притеснена, че 3-годишната им дъщеря Сури е станала много разглезена.

"Том боготвори Сури", разказал приятел на двойката. "Той й позволява да прави каквото си поиска  - от ядене на всякакви кексове за закуска, до това да рисува по стените. Никога не е казвал не на нещо, което малката поиска." 

Това обаче изобщо не се нравело на мама Холмс. "Кейти се страхува, че по този начин Сури ще се превърне в ужасно разглезено дете, около което никой не би искал да бъде", разказал още мъжът. - Малката е станала толкова егоистична, че понякога не позволява дори на Кейти да пипа косата й." 

Щерката на Том Круз побърквала дори хората, които се грижели за нея. Никой обаче не казвал нищо, от страх да не си изгуби работата. "Ако Сури иска да драска по любимата махагонова стена на татко си, тя го прави. Единственото, на което Том реагира, е да я смени с нова. Тази година той я е ремонтирал два пъти", споделила приятелка на Кейти.

Сури проявявала характер и спрямо дрехите, които облича. Досега Том Круз и Кейти Холмс са дали над 3 млн. долара за тоалети на дъщеря си. Преди известно време малката изпаднала в дива истерия след като майка й отказала да й купи скъпо кожено палто, което дъщеря й си харесала на витрината на бутик в Бостън, написа "Блясък".

Кейти не искала да си има проблеми със защитниците на животни, затова и отказала на дъщеря си. След реките от сълзи и неистовото крещене на Сури, момиченцето се сдобило с желаната дреха, само че от изкуствена кожа.