Раздялата на една от най-известните двойки в поп-фолка - Райна и Константин, вече е факт. "Пилетата" дълго пазеха в тайна краха на връзката си, но наскоро бяха принудени публично да признаят, че са разделени от около три месеца.

В откровен разговор Константин сподели пред журналистката Милена Иванова от списание "Story" спомените си от 6-годишната връзка с Райна, причината за раздялата им и подробности за новата си авантюра - Надя.

- Коце, друга жена ли е причината да се разделите с Райна?

- Не, аз съм твърде моногамен. Хората говореха, че ходя с Райна само за пари. Естествено, само за това, тя е милионерка от Сандански (смее се).

- От колко време всъщност не сте заедно?

- От около три месеца вече почти не се чуваме. Но наистина имахме много силна и гореща любов. Спомням си как ходех до Сандански. Тя излизаше от задния вход, майка й да не разбере, качвах я на колата и отивахме на дискотека в София. После пак я връщах, само и само родителите й да не разберат. По три пъти на ден ходех до Сандански, тогава ми взеха книжката.

- Още ли я обичаш?

- Обичаш? Нормално е да изпитвам някакви чувства, но не мога да определя точно какви са, някаква емоция.

- Заради Светлин ли се разделихте?

- Глупости. Истината е, че може би тя продължава да ме обича...

- А ти имаш ли връзка сега?

- И аз имам приятелка, с която живеем заедно. Тя е най-обикновено момиче, добро, интелигентно.

- Къде е тя сега?

- Вкъщи е в момента, да ми изглади дрехите.

- Защо не е с теб?

- Тя има право на личен избор и може да не иска да се снима. Тя е скромно, възпитано момиче. Завърши Испанската гимназия, сега учи право.

- Разкажи повече за нея, откога сте заедно?

- Откакто не съм с Райна. Тя се казва Надя и е откачена като мен. На 1 октомври стана на 20. Тя е сладка. Много е хубава, но интересното е, че не го знае и това е страшно готино. Но макар да е малка, имам чувството, че е на моите години. Много е зряла за възрастта си.

- Как се срещнахте?

- Аз живея до Испанската гимназия. И съм я виждал в кафенето на братовчед ми, което е наблизо. Познаваме се от около година и полека-лека нещата се развиха.

- Сега по-щастлив ли си отпреди?

- Не, аз съм бил безкрайно щастлив с Райна. Драмите те правят по-силен. Никога за нищо не съжалявам. Каквото и да стане, винаги ще поддържам Райна и ще й помагам. Приятелите ми даже не ми вярват, че не ревнувам. А аз искам да я видя усмихната и ако това момче я прави щастлива, и аз съм щастлив. Когато разбера, че страда, че се просълзява, на мен ми е гузно да прегърна приятелката си. Като я видя щастлива със Светльо, спокойно прегръщам Надя.

- С какво ще запомниш връзката ти с Райна?

- С много динамика, екшън, преживявания, хубави моменти - всичко, което има в една пламенна и гореща любов.

- Имаш ли още желание да бъдеш баща?

- Аз съм на 33 години и мисля по въпроса. В скоро време мога да ви изненадам.

- Говорил ли си с Надя за това?

- Естествено, тя толкова ме обича!

- Би ли се оженил?

- Откъде да знам, но вече трябва да мисля за това. Дълго време казвах на Райна да си направим детенце. А тя: "Ти ще ходиш по участия, а аз ще го дундуркам - няма да стане. Догодина." Накрая й казах: "След още 1-2 години ще се разделим, запомни ми думата" - и стигнахме до там.

- Надя ревнува ли, когато пращаш sms-и за Райна във "ВИП данс"?

- Много искам Райна да победи. Надя няма право да каже една лоша дума за нея и, за щастие, не го е направила.

- Райна виждала ли я е?

- Виждала я е, но ще спестя на Надя какво каза.