Емилия се бе издокарала в къса сребриста рокля, крайно неподходяща за фигурата й в момента. Забелязва се също, че изпълнителката въобще не е успяла да отслабне след раждането на малката Жоржина. На фотосите от последната й изява се вижда огромният й корем, който не може да бъде прикрит нито от широката й рокля, нито от тъмното осветление в заведението.

„Последните 24 часа ме извадиха от ежедневието ми през последните 9 месеца. Липсваше ми енергията от участията! Много любов! Много емоции! Обичам ви!”, обясни се в любов на феновете си Емилия, малко след като се върна на сцената.

Певицата не е избрала подходящия тоалет.

Припомняме, че на 10 февруари фолк звездата стана майка за трети път. Тя дари с дъщеричка мъжа си Жорж Башур. Това е първото им общо дете, като преди него изпълнителката от лекия жанр имаше два аборта от Башур. Първият път загуби бебето си след жестоката катастрофа, която претърпяха преди 4 години и в която загина синът на Жорж - Феди. Момчето пострада много тежко и издъхна няколко дни след инцидента на магистрала „Тракия”. Около година семейството бе в траур и изчакваше с правенето на наследници.

После подновиха опитите за бебе, но Емилия не успя да износи плода и пометна. Тя има и няколко аборта по желание, които са от Коко Динев. Все пак певицата от Гълъбово е успяла да зачене преди година и се оттегли от сцената малко след като разбра, че е бременна. През юли 2021 г. Емилия обяви, че временно слиза от сцената и се скри от публиката. Едва в началото на тази години блондинката се осмели да публикува снимка с корема си, като така оповести, че вече е в средата на осмия месец.

Дъщерята на Емилия от Коко Динев едно към едно с певицата

По време на цялата си бременност 40-годишната фолк дива не се е ограничавала с храната и е мислела само как да роди здраво бебе, като не се е суетяла колко кила ще качи, издадоха от обкръжението й. Тя най-вероятно е родила със секцио и не кърми бебето, това са част от причините коремът й да не се прибере. Тези дни младата майка промотира новото си парче „Единствено“, като във видеото показва завидна форма, но кадрите са заснети в първите месеци на бременност й и заради това фолкаджийката е толкова слаба на екран.