Заведението носи името на 27-годишната красавица, която е сред най-ярките участнички в шоуто „Ергенът“. Много от останалите участнички в предаването се включиха във вечерта на откриването му с каквото могат-предимно маанета по столовете и снимки на изкуствени растения.

Ресторантът е с лятна и зимна градина и предлага балканска кухня, както всяка второ заведение в столицата и страната. Кюфтета и кебапчетата са сервирани на дървени подноси, което също не е никаква изненада.

Сред гостенките от „Ергенът“ липсваше Александра, с която всички останали се изпокараха, но Виктория, Венета, Габи бяха на партито с официални облекла. Остава въпросът откъде Хайрула има пари за инвестиция в ресторант, при това на топ локация в столицата.

Тя официално няма свои бизнес, нито богато семейство. Бившата държанка на Ицо Стоте манекенки лъсна и в онлайн платформа за възрастни – популярната Only fans, където пуска откровено пикантни кадри със съдържание, граничещо с порнографското.

Дениз и Виктория се гаврят с Алекс

Достъпът до тях обаче не е за всеки, а само за тези, които си платят месечния абонамент, който е от порядъка на 16 долара.

Смях! Дениз от "Ергенът" си продава зърната по интернет