Бившият футболист, който седмици наред се кри в Азия с младото си гадже заради шума около раздялата със Златка Райкова е хванал завиден тен. За първи път той показа новата си любов, па макар и част от нея-ръката, на Великден, видя Hotnews.bg. Дамата държи кошница с яйца, а маникюрът й е за спешна смяна, но очевидно дългата ваканция на Бали й е попречила да иде на нокти

Единствената щерка на Благой Георгиев, която също държи купата, няма маникюр, а е с прилежно изрязани нокти, така че това със сигурност е мистериозната поредна половинка на Георгиев, снимана на втората снимка.

Благой Георгиев: Спирам с децата

Той е използвал завръщането си, за да запозная наследниците си с поредната жена до него, а синът му от Златка, който носи неговото име го гледа учудено. Нищо чудно заради дългата ваканция Благойчо да е забрали татко си.

Джизъса има 2 деца от гимнастичката Христина Витанова- момче и момиче и едно от плеймейтката Златка Райкова, която го дари със син. С четвъртото си дете - Елай, футболистът не комуникира, откакто се разведе с майка му - рускинята Есмер. Това е първият път, в който Благой се показва в социалните мрежи, след като стана ясно, че е разделен със Златка.