Това заяви емоционално минути след края на „Като две капки вода“ певицата Крисия. С красиво, докосващо и изключително лично изпълнение тя заслужено зае първото място вчера вечер. Изпълнителката, която ще бъде абитуриентка след няколко дни, разчувства всички с баладата „Hurt” на Кристина Агилера в тежък житейски момент часове след погребението на татко си.

Крисия смени "Бурлеска", която според бутона трябваше да изпълни. Снимки:Красена Ангелова

Крисия посвети песента на баща си, когото изгуби преди дни. „Мисля, че с тази песен казах достатъчно. Благодаря ви“, сподели тя. „Ти изпълни песента с лична твоя емоционалност, но имитирайки безупречно Кристина Агилера. В този момент това е впечатляващо“, сподели Юлиан Вергов след представянето.

В публиката, за да подкрепи дъщеря си беше и майката на Крисия, която много рано остана вдовица. Таткото на изпълнителката бе погребан в събота в родния разград, след като получи инфаркт само на 53 години. Припомняме, че през 2020 г. Невена Цонева пя часове след погребението на баща си на сцената на „Маскираният певец-2“. Тя се криеше зад Булката и също събра сила и смелост да продължи участието си.