В четвъртък вечер (5 май) зрителите ще станат свидетели на поредната вълнуваща групова среща. На нея ще бъдат поканени всички момичета, с изключение на една, която ще трябва да остане сам самичка в имението. Останалите дами ще се впуснат в същинско кулинарно предизвикателство, за да приготвят вкусна вечеря за Виктор, верни на максимата, че пътят към сърцето на един мъж минава през стомаха.

По време на усамотението си с една от най-изявените претендентки Виктор открито ще й заяви, че не може да отвърне на чувствата й. Как ще реагира тя на откровението на първия „ерген“ на България и до какъв развой на събитията ще доведе този техен разговор? Зрителите ще станат свидетели и на изненадата на Виктор за Виктория Капитонова с дългоочаквания от нея подарък. Как ще отвърне тя на жеста му и каква ще е реакцията на останалите предстои да стане ясно утре вечер.

Вечерният коктейл и този път няма да премине без словесен сблъсък между Александра и останалите участнички. Главен инициатор на поредния грандиозен скандал в имението ще бъде изкусителната Благовеста, която с упреците си ще успее да разплаче доскорошната си приятелка. Вечерта ще завърши с обичайната Церемония на розата, след която поредна претендентка няма да получи цвете от Виктор и ще трябва да се сбогува с него.