И в знак на благодарност, моделката и бизнесдама се старае нищо да не липсва на грижовната й родителка. Гущерова кара майка си да се чувства специална с повод и без повод. Но на Гергьовден повод определено е имало.

Кунка празнува рожден ден, а дъщеря й я отрупа с ароматни и вкусни дарове. Празненството изглежда е преминало в тесен семеен кръг, предвид това, че Гущерова преди броени дни роди третия си наследник и най-вероятно все още не е във форма за бурни купони.Дизайнерска торта в пастелни пролетни цветове, поднесена с кутия с пищен букет от рози, орхидеи и перуанска лилия поднесе многодетната майка Светлана на рожденичката.

"Честит Рожден Ден на най-скъпата, мила и грижовна жена в живота ми! Честит празник, мила моя мамо! Бъди много здрава, винаги така грижовна и винаги до нас. Благодаря на Господ, че точно ти си моя майка. Обичаме те!", пък написа Гущерова към стори, с което честити празника на Кунка. Именно от него се разбра, че Светлана, която е ценител на луксозните дамски чанти, е обзавела и майка си с модел на Шанел. Модни познавачи коментират, че черната чанта е за 6-7 бона.