27-годишният арменец Карен, който симпатизира на Русия и Путин, не пести пари за любовницата си и бързо я закичи с две гривни „Картие“ и златен „Ролекс“ за общо 93 хиляди лева. Бившата на Благо Георгиев – Джизъса се похвали с накитите, с които е неразделна и дори ходи на фитнес с тях. Бедният Благой не й правеше такива подаръци, но настоящият й любим е от доста заможно семейство и пръска луди пари по блондинката.

На дясната ръка на Златка се мъдрят две емблематични гривни на „Картие“. Едната на стойност 9500 лева, а другата струва 13 900 лева. Третото бижу е златен часовник „Ролекс“, чиято цена е 39 000 евро. Общата цена на армаганите, с които се е закичила, е точно 93 бона, пише Уикенд. Това е нищожна сума за смуглия плейбой, който е известен като „Кралят на черното тото“. Райкова е много щастлива, че отново води луксозния начин на живот, който й липсваше по време на връзката й с Благой и предишния й годеник -ММА боеца Георги Валентинов.

Близки до тунингованата силиконка издават, че тя не е влюбена в Карен, но се е хванала с него само и само да дразни Джизъса, който й изневери и я заряза. Златка хем си мислела, че прави напук на Блажко, хем се облагодетелства финансово покрай любовната си авантюра.