search icon
search icon

Кати разделена с мистериозния си мъж

Кати успява да прикрие новата си авантюра.

Кати успява да прикрие новата си авантюра.

Без мъж до себе си живее волната пеперуда Кати. Поп фолк звездата от близкото минало призна, че няма опора в живота си на този етап.

Певицата, която през последните години се е посветила изцяло на дъщеря си Джули, отдавна не е с баща й, мистериозен бизнесмен. Въпреки че няма сериозна връзка, Кати признава, че не страда от липса на мъжко внимание. През годините името й е спрягано около няколко солидни бизнесмени, имената им обаче са пазени в дълбока тайна, а загадките за това кой точно си ляга с Кати не стихват.

Популярната в края на 90-те фолк звезда не повдига завесата и упорито отказва да говори за мъжете в миналото. Едно е ясно - някой се грижи добре финансово за нея и дъщеря и. Перничанката споделя, че не полага особено много усилия, за да изглежда добре. Певицата твърди, че е генетично слаба и само от време на време прави упражнения вкъщи за тонус, не спазва диети, но се старае да се храни здравословно и балансирано, писа „България Днес“.

Кати не крие, че е почитател на естетичните интервенции. На 29 години започна да си поставя ботокс. Успява да заличи мимическите бръчки и се слага хиалурон в устните. Разбира се, и Кати не пропуска да се постави импланти в гърдите, които скоро ще трябва да смени, тъй като са поставени през 2013 година.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари