Певицата, която през последните години се е посветила изцяло на дъщеря си Джули, отдавна не е с баща й, мистериозен бизнесмен. Въпреки че няма сериозна връзка, Кати признава, че не страда от липса на мъжко внимание. През годините името й е спрягано около няколко солидни бизнесмени, имената им обаче са пазени в дълбока тайна, а загадките за това кой точно си ляга с Кати не стихват.

Популярната в края на 90-те фолк звезда не повдига завесата и упорито отказва да говори за мъжете в миналото. Едно е ясно - някой се грижи добре финансово за нея и дъщеря и. Перничанката споделя, че не полага особено много усилия, за да изглежда добре. Певицата твърди, че е генетично слаба и само от време на време прави упражнения вкъщи за тонус, не спазва диети, но се старае да се храни здравословно и балансирано, писа „България Днес“.

Кати не крие, че е почитател на естетичните интервенции. На 29 години започна да си поставя ботокс. Успява да заличи мимическите бръчки и се слага хиалурон в устните. Разбира се, и Кати не пропуска да се постави импланти в гърдите, които скоро ще трябва да смени, тъй като са поставени през 2013 година.