search icon
search icon

Вижте кой е бащата на Людмила от "Ергенът"

Люси е дете на Неделчо Костадинов, който предизвика дебати с творението си "Викът на украинската майка".

Люси е дете на Неделчо Костадинов, който предизвика дебати с творението си "Викът на украинската майка".

Участничката от хитовото риалити напомни за себе си като показа кой е баща й, станал доста популярен тези дни.

Крушката си има опашка, са казали хората, а тези думи вече могат да се срещнат много често в коментари в социалните мрежи. Причината - бащата на Людмила от "Ергенът", който се оказа и автор на творбата, наречена "Викът на украинската майка", която предизвика поредните бурни реакции сред обществото.

Авторът Неделчо Костадинов признава, че проекта е от 2019-та година, но впоследствие се оказа, че той е интересен и с нещо друго - дъщеря му Людмила участва в "Ергенът" и определено го раздава доста скандално на моменти, не по-малко, отколкото успява да постигне като ефект и татко й, пише Блиц.

Във виртуалното пространство се появи и снимка, на която Неделчо носи на конче 4-годишната си дъщеря, която гледа малко ядосано, незнайно защо. Въпреки че вече не е част от риалити формата, Людмила бе една от най-колоритните участнички в него. И сега по всичко изглежда, че вниманието към нея, под една или друга форма, ще се задържи още малко. Баща й, Неделчо Костадинов, е автор и на наградите "Златен ритон", връчвани за българско документално и анимационно кино

Още от hotnews

Коментари