search icon
search icon

Наказват bTV заради Капитонова

Поведението на Виктория Капитонова вбеси зрителите

Поведението на Виктория Капитонова вбеси зрителите

Шоуто "Ергенът" носи наказания на bTV.

Причината е, че съдържанието му е неблагоприятно за детската аудитория. Ще бъдат наложени и административни наказания на телевизията, тъй като едва в 5-ия епизод е обозначила, че в шоуто има продуктово позициониране, което е форма на реклама, реши СЕМ-Съветът на електронни медии. Мониторингът на "Ергенът" показал, че еротиката в предаването е сериозно застъпена, а реакциите на зрителите не са положителни. Те определят шоуто като

"пошло, сексистко шоу, което залага на воайорски похвати, унизителен за жените формат", пише в доклада на СЕМ. В съвета са пристигнали 44 писма на зрители, като всичките са критични към предаването. В тях го определят по следния начин: "прилича на харем, грозно, пошло, вулгарно, това не е моралът на българската девойка, отвратителни послания, които не бива да бъдат допускани до екран".

Писмата зачестили след скандала, при който Виктория Капитонова заля с вода Александра и я обиди като "българска злобарка". Веднага след това и новия шеф на СЕМ Соня Момчилова решила да се обърне внимание на предаването, което завършва утре с извънреден епизод, който ще продължи по-дълго.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари