Поредната чалга двойка изгря на хоризонта. Изпълнители Адам и Десита са гаджета, твърди светската клюка. Певицата сама разкри за връзката им и сложи край на слуховете и спекулациите с кого е. Десита лично качи снимка с любимия си. На фотоса тийнидолите се целуват страстно.

Досега Десита упорито криеше личния си живот. Певицата бе спрягана за гадже първо на Адам, а по-късно се твърдеше, че има връзка с друг колега - Алекс Робов. Истината излезе наяве и тя е наистина е с Адам. И то не е от вчера или днес, твърядт от обкръжението им.

Двойката е заедно от няколко месеца, но не разкрива за отношенията си по заповед на шефа си Галин. Между впрочем клюката гласеше също, че Адам е интимен с фолкаджията, но не упорито криели отношенията си. "Пред камерите го играят продуцент и артист, а зад нея ги вършат едни...", шушукат злите езици. А сега пробутват новината, че Десита е гадже на Адам, смятат някои.

Ако връзката им наистина е реалност, то най-вероятно заварката между двамата е станала покрай съвместната им работа. Миналата година Адам и Десита записах обща песен. Преди да се залюби с Адам, Десита имаше авантюра с покойния Денис Теофиков. Тогава певицата разкри за връзката си по същия начин, както и сега - показа снимка на която се натискат в нощно заведение.