Психоложката обясни, че е взела това трудно решение, тъй като е била разочарована от него, защото не я е защитил в конфликта ѝ с Виктория. Тя е моралният победител във формата. Ето какво точно се случи вчера в предаването: На последната и най-емоционална церемония на розите първото цвете отиде точно при Алекс, но когато Виктор я попита дали ще я приеме, тя я отказа.

"Искам да ти кажа нещо. През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си, един мъж, който винаги да е зад гърба ми, да го усещам като стомана. Затова няма да приема твоята роза. Въпреки всичко, ти благодаря за всичко, за всеки един момент, който ти ми даде тук", през сълзи сподели Александра на Виктор, пише woman.bg. "Мъжът на мечтите ми е идеален – знам, че не можем да изискваме идеалност от хората, но аз не съм спряла да вярвам и не съм се отказала.

От последните ситуации в нашето прекрасно изживяване осъзнах, че не съм сигурна в чувствата на Виктор, защото когато трябваше да застане до мен, той награди агресията с цвете." (Става въпрос за случката с Виктория, когато рускинята я заля с джин бел.р.) "И съм толкова сигурна в решението си, както съм сигурна, че моят път тук приключи. Надявам се Виктор да ме е разбрал правилно и да осъзнае защо взимам това решение. За съжаление, това не е моят човек, но съм сигурна, че това ще му помогне в някоя бъдеща връзка да направи някоя жена щастлива. Не съжалявам за абсолютно нищо, защото моето сърце никога не ме лъже", каза още Алекс.

Изхвърлиха Гери от групата на "Ергенът"

В "Шоуто на Николаос Цитиридис" тя разкри, че най-голямата разлика между нея и Виктор е духовността. Тя се определи като много духовен човек и точно това не виждала в Ергенът. Алекс беше категорична, че не съжалява, че е влязла в предаването: "Това е едно от най-хубавите ми преживявания в живота. Взех много ценни уроци за себе си."