search icon
search icon

Драго Чая по-дебел отвсякога

Драганов е същинска баба Меца.

Драганов е същинска баба Меца.

Колко тежи тв водещия, се питат смаяни зрители, които са изумени от рязкото му дебелеене. Фен номер 1 на цирковото изкуство беше се вталил, но какво се случи след това е загадка.

Драгомир Драганов е по-дебел отвсякога, забелязват зрителите на БНТ, които са изумени от наднорменото тегло на журналиста-шоумен. Драго винаги е бил пухкав и приятно закръглен, но сега е различно - килограмите му вероятно надхвърлят 130!

Когато гледаш Чая, усещането е, че всеки момент той направо ще експлоадира и ще се пръсне на парчета. Драго започна да пълнее с бесни темпове миналото лято. От тогава досега той е качил над 20 кила. Според източници на Lupa.bg, именно заговяването му е причината да бъде свален от ефира на предаването "БНТ на 60", което той създаде, а в един момент мястото му зае Мира Добрева.

В момента дебелия Чай се изявява като репортер в сутрешния блок на БНТ "100% будни", където има собствена рубрика. Вероятно заради много добавени килограми, Драго се облича в дрехи, наподобяващи чувал - с широки ръкави и въженца, като за бременни дами. "Той вече е над 50-годишен, това тегло е проблем! Трябва спешно да отслабне - не само по естетически, но и по здравословни причини", коментират негови колеги от телевизията, цитирани от Лупа.

Мира Добрева "погреба" предаването на Драго Чая

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари