Няма и месец, след като дари живот на втори син, моделката побърза да окупира кабинета на звездната дерматоложка д-р Петрана Каляшева, която от години се грижи за безупречния й външен вид. Заради поредната разкрасителна интервенция, която изисква лицето да е добре почистено, Гущерова се осмели да се покаже без грим.

Блондинката осветли последователите си в Инстаграм и с каква точно процедура я глези Каляшева. От сторитата й се разбра, че се подлага на неоперативен лифтинг на лицето и шията. Технологията е известна под името "хайфу" и се прави с цел стягане и уплътняване на кожата чрез ултразвукова енергия, която осигурява незабавно опъване на кожата на лицето като след хирургическа намеса, става ясно от гугъл.

След първата си бременност Гущерова бе споделя в свое интервю, че 9 месеца не се е подлагала на никакви естетични процедури. Вероятно се е съобразила с това и при втората и третата си бременност, и сега бърза да навакса при любимата си докторка по красота. След процедурата Гущерова се показа в целия си блясък и в цял ръст за пръв път от месеци насам, разбира се с бледосин модел от пижамената си колекция. Докато трая бременността й с бебе №3, тя хитро прикриваше корема си тук с букети с цветя, ту с широки дрехи.