Алекс не пожела да коментира снимките отпреди няколко дни, на които видяхме, че се среща с Виктор в центъра на София и които са нагласени от продуцентите, след взрива на възущение, че Виктория Капитонова спечели риалитито. Рускинята, която обижда българите, се скри от медиите уж заради смърт в семейството, но трагедията също била нагласена, за да се покрие инфлуенсърката. Би Ти Ви пък вчера сутринта излъчи дълъг репортаж от дома на Кристина Парова, бившата приятелка на Виктор, което подсили съмненията, че двамата са отново заедно.

Финалът на предаването събра много гости в заведение.

"Бях влюбена във Виктор, а дали сега съм влюбена – ще оставя за себе си. Рано е да се говори по тази тема“ , даде да се разбере че няма нищо общо с Виктор Александра, която по договоре длъжна да участва в събития, като гледането на финалния епизод в компания на ВИП гости в столично заведение. Там бяха и други участнички, но снимките нарочно наблягаха на краткия разговор межд Виктор и Алекс, за да се заблудят зрителите, че двамата са намерили път един към друг.

"Трябваше повече да говоря с него. Да съм по-мила, да общувам повече с момичетата. Аз се капсуловах и може би останах неразбрана“ – коментира Алекс. И поясни, че с Виктория живеят на различни планети и няма как да се срещнат. Поддържа връзка единствено с Вики Тасева, Деница и Ева. "Ако се видим с Виктория, бих ѝ казала да спрем дотук, да приключим, защото от нейна страна все още има атаки“ .