За целта телевизионерката редовно чисти гардероба си от вече носени дрехи на популярни модни брандове. Самата тя е предприела схемата да не задържа дреха повече от един сезон и след като я облече два-три пъти, веднага да я обяви за продажба и така да възвърне част от разходите си. Не малко били случаите, в които тя печелела и отгоре, тъй като редовно дебнела по женските групи в социалните мрежи изгодните оферти.

Въпреки публичността си, Хаджийска не се срамувала да се реди за модни находки в почти всички известни дамски групи за дрехи във Фейсбук. "Ред и за мен", бори се да набара изгодни дрехи на скъпи дизайнери тя. Така в не редки случаи грабвала находки като например копринена рокля на "Зимерман" и други хайлевъл тоалетчета на три пъти по-ниски цени от оригиналните.

Сега обаче телевизионерката е на вълна разпродажби на носени вече от нея дрехи. Като припечелва между 100 и 250 лв. на парче. Така например ако успее да шитне пет неща за седмицата, тя е с хилядарка напред. А след това може да си закупи и други секънд хенд неща, които като поноси в последствие и да препродаде отново.

Нели Хаджийска: Омъжих се на плажен купон