search icon
search icon

Ето я жената на Краси Радков

Краси и жена му(крайните вляво и вдясно) на купона на "Като две капки вода"

Краси и жена му(крайните вляво и вдясно) на купона на "Като две капки вода"

Краси Радков, който очаквано за публиката и неочаквано за себе си стана големия победител в десетия сезон на „Като две капки вода“, специално благодари на съпругата си.

Красивата Станислава Ганчева седеше на първия ред сред публиката на любимото шоу на България и подкрепяше мъжа си, с който слуховете я разделиха преди няколко месеца. Според непроверени информации двамата уж бяха разделени, след като тя си харесала по-млад мъж. Още тогава близки до семейството категорично отрекоха развода и обясниха, че те са изцяло отдадени на единственото си дете-сина Теодор, който чакаха с десетилетия.

За него говори и Радков на финала на Капките, преди зрителите да го определят за най-добър имитатор с последния си образ на великия Емил Димитров. Актьорът на Слави изпя песента „Ако си дал“ по стихове на Иля Велчев. „На това искам да науча си сина си Теодор, който вече е на три години и половина-да бъде честен и да не се страхува да казва истината“, разчувства се Радков, който стана татко на стари години. Той гушна първия си наследник на 47 години след 16-годишен брак със Станислава. Бебето се появи след инвитро процедури в известна болница в София, припомня "Минаха години".

Още от hotnews

Коментари